Основен курс CATIA HYA-11-17

CATIA Basic

:

Минало събитие
Начало на обучението
31.05.2021
Край на обучението
04.06.2021
Продължителност
40 часа

CATIA Basic е курс, предназначен за конструктори на всякакъв тип детайли, машини и механизми, които искат да придобият необходимите първоначални знания и умения за работа с CATIA. Курсът е подходящ както за напълно начинаещи, така и за конструктори с опит от други CAD програми.

Програма

 • 1. 1. Модул 1: Sketcher

  31.05.2021

  Модулът е посветен на опознаване функциите на CATIA Sketcher. Ще се научите да създавате профили, да ги редактирате и да извършвате основни операции с тях. Ще разберете как да залагате определени типове ограничения и да управлявате цялостни скици.

 • 2. 2. Модул 2: Part Design

  01.06.2021

  Този модул ще ви запознае с основните похвати в проектирането и моделирането на детайли. Ще се научите как да коригирате своя 3D модел и да използвате основополагащите елементи в неговия дизайн.

 • 3. 3. Модул 3: Assembly Design

  02.06.2021

  В този модул от курса ще се запознаете с принципите на работа със сглобени единици, различните инструменти в Assembly Design и ще тествате придобитите умения с практически задачи.

 • 4. 4. Модул 4: Drafting

  04.06.2021

  Модулът ще ви даде основните умения и принципи на създаване на чертежи както за отделен детайл, така и за сглобена единица.

Сертификат

След края на обучението получаваш сертификат, ако имаш необходимите за това присъствия по време на обучението и се справиш с поставените практически задачи.

Сертификатът ще има стойност в света на бизнеса и пред твоя настоящ или бъдещ работодател, тъй като ще свидетелства за знанията и уменията, придобити по време на обучението.

Сертификат

Цена на обучението

Студент

60 лв.

Цена с ДДС

Избери план

Индивидуален потребител

396 лв.

Цена с ДДС

Избери план

Корпоративен клиент

- лв.

Цена с ДДС

Избери план
Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Ние сме убедени, че нашите курсове ще ти дадат съвременни знания и полезни практически умения, които ще ти позволяват да бъдеш уважаван и търсен специалист. Но, ако прецениш, че някое от нашите обучения не отговори на твоите очаквания, ние ще възстановим напълно платената от теб такса.

Основен курс CATIA HYA-11-17

CATIA Basic

:

Минало събитие