Бизнес коучинг с Д-р инж. Румен Костов

:

Минало събитие
Начало на обучението
19.05.2022
Край на обучението
19.05.2022
Продължителност
1 час

БИЗНЕС КОУЧИНГ

Бизнес коуча е професионалист, специализиран в постигането на резултати. Той работи в непосредствена близост с компанията, която го е наела, и участва активно в разработването на планове и програми на действие, чиято цел е постигането на ефикасни решения.

Каква е работата на коуча?

ЛИЧЕН ТРЕНЬОР ЗА ПОСТИГАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ

Коуч е професионалистът, който застава до човека, потърсил неговата намеса и работи целенасочено за това клиентът да получи търсените резултати и удовлетворение в личния си и професионален живот. Коучът допринася за успеха и удовлетворението на клиента. По този начин реализира и своя успех.

За да вникнем по-дълбоко в същността на термина „коуч”, нека изследваме етимологията й. На английски език “coach‘’ e пощенска кола, дилижанс, карета, вагон, автобус. Израза ‘’to travel in a coach’’ означава „да пътуваш в превозно средство” по релси или по въздуха. С други думи, ‘’coach’’ е превозно средство, което придвижва човек или група хора от една начална точка до желаната крайна дестинация.

Коучът е този, който върви ръка за ръка с клиента от анализа на актуалната ситуация (място на тръгване) до определяне на целите (място на пристигане) и изработването и реализирането на плана за действие, свързващ началната точка и крайната дестинация.

Той си служи с разнообразен набор от инструменти, благодарение на които съумява да извади най-доброто от своя клиент, като му помага да преодолее собствените си бариери и да развие пълния си потенциал.

Коучът е личен консултант и няма нищо общо с терапевт или лекар. Той не се занимава с психически патологии или психотерапия, нито с диагностика и лечение на каквито и да е болести..

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Ние сме убедени, че нашите курсове ще ти дадат съвременни знания и полезни практически умения, които ще ти позволяват да бъдеш уважаван и търсен специалист. Но, ако прецениш, че някое от нашите обучения не отговори на твоите очаквания, ние ще възстановим напълно платената от теб такса.

Бизнес коучинг с Д-р инж. Румен Костов

:

Минало събитие