За нас

Нашият екип

С практически умения за успешна кариера

Haycad Academy обучава специалисти в различни сфери на техниката, инженерни дейности, модерни бизнес процеси и организация на работа в индустрията, както и дава ключови компетенции в сферата на информационните технологии. Програмите на нашите обучения са разработени от доказали се професионалисти с дългогодишен опит в България и чужбина. Всички те са фокусирани върху една единствена цел – бързо усвояване на знания и умения и улеснено внедряване в реални проектни условия при максимална ефективност и бърза възвръщаемост на инвестицията. Нашите обучения са изградени на следните четири принципа:

  •  Актуалност
  •  Практическа насоченост
  •  Съвместимост
  •  Световни стандарти
ПОДГОТВИ СЕ ЗА РЕАЛНИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Какво получаваш в Haycad Academy

Достъпни обучения

Достъпни обучения

Насочени както към практикуващи специалисти, така и към студенти. Провеждането им е съобразено с възможностите на участниците.

Дигитални умения

Дигитални умения

Придобиваш дигитални умения, решаваш ефективно ежедневните задачи в проектите и се отличаваш пред работодателя си.

Практическа подготовка

Практическа подготовка

Нашите обучения дават не само теоретични познания, но и практически умения, които можеш да използваш всеки ден.

Кариерни възможности

Кариерни възможности

Квалификацията, получена в нашите обучения, ти дава гаранция за успех и лесен старт в твоето следващо кариерно начинание.

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Ние сме убедени, че нашите курсове ще ти дадат съвременни знания и полезни практически умения, които ще ти позволяват да бъдеш уважаван и търсен специалист. Но, ако прецениш, че някое от нашите обучения не отговори на твоите очаквания, ние ще възстановим напълно платената от теб такса.

РАБОТИМ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СОФТУЕРНИ КОНЦЕРНИ ЗА ИНЖЕНЕРНИ СИСТЕМИ- DASSAULT SYSTÉMES

Дигитални инженерни умения по най-добрите световни практики

В Haycad Academy ще получиш нужните ти дигитални инженерни умения на световно ниво. От повече от 12 години партнираме със компанията лидер за разработка на инженерни софтуерни продукти- Dassault Systémes. Инженерните софтуерни системи на Dassault Systémes - CATIA, 3DEXPERIENCE, DELMIA, ENOVIA и SIMULIA се използват от световните лидери в различни сфери на индустрията. Умението да работиш с тях играе ключова роля за твоето професионално изграждане и ще разкрие нови възможности за кариерното ти развитие в България и други страни.

CATIA
CATIA е водещо решение за 3D проектиране, което е в помощ на конструктора през целия цикъл на разработката на индустриални продукти.
DELMIA
DELMIA e водещо решение за планиране, управление и оптимизация на производствени процеси, включително ергономия, симулация на роботи.
3DEXPEREIENCE
3DEXPERIENCE е облачно базирана инженерна бизнес платформа, за управление на бизнес процеси и проекти в индустриални предприятия.
РЕФЕРЕНЦИИ

Какво казват курсистите

Image
Image
ВЯРВАМЕ В АКАДЕМИЧНИТЕ ПАРТНЬОРСТВА

Образователни лаборатории