Управление на маркетинга

Запиши се

:

Минало събитие
Начало на обучението
26.07.2024
Край на обучението
27.07.2024
Продължителност
12 часа

Курсът по 'Управление на маркетинга' е компактен 1.5-дневен обучителен модул, състоящ се от 12 часа интензивно обучение. Той е проектиран да предостави на участниците фундаментални знания и практически умения в областта на маркетинга, особено в контекста на организационните стратегии и взаимодействието с пазара. Курсът е идеален за ръководители на маркетингови и продажбени отдели, както и за специалисти в маркетинга, желаещи да разширят своя професионален обхват. Участниците ще се запознаят с ключови концепции като стратегически и тактически аспекти на управление на маркетинга, а също така и с различни маркетингови подходи и инструменти. Тази обучителна програма цели да подобри управленските компетенции и да подготви курсистите за ефективно управление на маркетингови дейности в динамичната бизнес среда.

Запиши се

Програма

ТВОИТЕ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Професионална реализация след курса

Повишаване на професионалния потенциал

Уменията и знанията, придобити по време на курса, значително увеличават шансовете за успех в области като маркетингово управление, продуктов мениджмънт и стратегическо планиране.

Кариерно развитие в маркетинг и продажби

Особено подходящ за тези, които искат да напреднат в своята кариера, особено в ролите на маркетингови ръководители, специалисти по маркетинг и менажери на продажбите.

Подобряване на съществуващ бизнес

За предприемачите и бизнес собствениците, курсът предлага ценни уроци за ефективно планиране и реализация на маркетингови стратегии, което може да доведе до подобрение на бизнес резултатите.

Възможности за консултантска дейност

Придобитите умения могат да бъдат използвани за предоставяне на консултантски услуги в областта на маркетинговото планиране и стратегии.

Сертификат

След края на обучението получаваш сертификат, ако имаш необходимите за това присъствия по време на обучението и се справиш с поставените практически задачи. Сертификатът ще има стойност в света на бизнеса и пред твоя настоящ или бъдещ работодател, тъй като ще свидетелства за знанията и уменията, придобити по време на обучението.

Сертификат

Цена на обучението

Цена

530 лв.

Цена с ДДС

Избери план
Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Ние сме убедени, че нашите курсове ще ти дадат съвременни знания и полезни практически умения, които ще ти позволяват да бъдеш уважаван и търсен специалист. Но, ако прецениш, че някое от нашите обучения не отговори на твоите очаквания, ние ще възстановим напълно платената от теб такса.

Управление на маркетинга

Запиши се

:

Минало събитие