3DEXPERIENCE ЗА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ: ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЦЕНАРИИ

  • Начало
  • Семинари
  • 3DEXPERIENCE ЗА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ: ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЦЕНАРИИ

Минало събитие
Начало на семинара
19.04.2022 13:00
Край на семинара
19.04.2022 14:00
Продължителност
1 Час

Индустрия 4.0 е актуална тема през последните няколко години, но сега повече от всякога се нуждаем от иновативни цифрови инструменти и дигитализация на процесите, за да преодолеем поредната глобална промяна.

В момента всяка производствена компания е изправена пред предизвикателството да намери правилните инструменти, които да увеличат нейната ефективност и да ѝ помогнат в създаването на по-завладяващо продуктово преживяване за предлаганите от нея изделия.

Един от тези инструменти е 3DEXPERIENCE – платформата на Dassault Systemes за цялостно управление на жизнения цикъл на продукта - от проектиране и производство, през маркетинг и продажби, до рециклиране - всичко това в единна облачна среда.

Какво ще ви представим на уебинара?

Коментари на специалисти относно предизвикателствата в индустрията днес
Демонстрация на възможностите на 3DEXPERIENCE: ефективно решение за управление на информацията и процесите в микро- и малки предприятия
Дигитализацията в индустрията - лукс или необходимост

Кои ще бъдат лекторите?

Спасена Генчева – управител на фирма Хайкад Инфотех

Спасена има образование по икономика и финанси и разнообразен опит в индустрията, главно в администрацията и управлението на финансово-счетоводни процеси. Тя заема различни ръководни длъжности, а от 2015 г. управлява и високотехнологичната компания Хайкад Инфотех.

Талиб Даил – технически ръководител в Хайкад Инфотех

Талиб отговаря за всички технически дейности свързани с внедряването на продуктите на Дасо Системс. Дългогодишният му ръководен опит в български производствени предприятия, му дава предимство в познаването на реалните нужди на компаниите и възможностите за приложението на софтуерните продукти на Dassault Systemes, за разрешаване на конкретни индустриални задачи.

Участието в уебинара е напълно безплатно, но местата са ограничени. Запазете своето с регистрация от бутона по-долу. Ние ще продължаваме да ви представяме някои от най-върховите софтуерни технологии в света с цел да ви вдъхновим с нови идеи за бъдещето.

Очакваме ви!

3DEXPERIENCE ЗА МИКРО- И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ: ПРАКТИЧЕСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ СЦЕНАРИИ

Минало събитие