Интегрейтид Микро-Електроникс България

Кои сме ние

 

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ е високо технологична производствена фирма, част от Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI)- компания, основана през 1980 г. с 21 производствени звена по цял свят, разположени във Филипините, Китай, Сингапур, САЩ, Мексико, Великобритания, Германия, България, Сърбия и Чехия. Доставчик е на водещи производители в сферата на автомобилната, индустриална и битова електроника. Производствените мощности в България се намират в гр. Ботевград като компанията предлага професионално развитие на 2400 души от региона и София.

 

Стажантска програма 2022 г.

 

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ обявява 12 свободни стажантски позиции за студенти в инженерни специалности и 1 свободна позиция за студент в икономическа специалност с месторабота Ботевград. Стажът е платен и предполага присъствие на пълен работен ден, пет дни в седмицата. Фирмата осигурява безплатен транспорт по дестинацията София/Враца/Мездра – Ботевград и обратно. Сключва се срочен трудов договор с компанията с продължителност 2-3 месеца (по договаряне с избрания стажант).

 

Ако сте учащи в 2-ри, 3-ти или 4-ти курс бакалавър или магистър и имате интерес към някоя от нашите стажантски позиции може да се свържете с нас на e-mail: careers_bg@global-imi.com или да кандидатствате по обявите ни в JOBS.BG