Технология на композитите

Технология на композитите

299,98 лв.

Pre-preg е композитен материал, изработен от "предварително импрегнирани" влакна и частично втвърдена полимерна матрица.

Материалите Prepreg представляват предварително импрегнирани влакна за производство на композитни компоненти и намират широко приложение във вятърно-енергийната и космическата промишленост. Свойствата на тези полуфабрикати, видът на обработката и дизайнът на компонента заедно играят важна роля за качеството и пригодността за масово производство на влакнест композитен компонент. Тази книга предлага цялостен подход, показващ влиянието и взаимното взаимодействие на параметрите, участващи в производството на компоненти от влакнест композит.  В "Технология на композитите" е направен преглед на текущото състояние на технологията, производството и разработването на препреги, както и на техните разновидности и тенденции. Той обхваща основите на подготовката на препрег и изходните материали; технологията на обработка и автоматизацията; взаимодействието между конструкцията/дизайна и материала и между инструменталния материал и композитните компоненти/дизайна; изпитването на полуфабрикати и компоненти от препрег; и типичните модели на грешки.  Второто издание, което сега е отпечатано в пълен цвят, е систематично актуализирано; по-специално са включени новите разработки при производителите и преработвателите. Темата е допълнена с термопластични препреги (TPP) и тяхното производство, обработка и изпитване.

 

9781569908259

Количество:

Всички цени са с включено ДДС

Speedy delivery logo
Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена по Speedy. На следващата стъпка от завършване на поръчката можете да изберете дали да получите пратката до адрес или до офис на куриера.