Книгата осигурява практическо разбиране на основната информация за екструдирането по начин, полезен за читатели без инженерна степен, както и за тези, които са нови в тази област. Написана е предимно за оператори на екструдери, ръководители, технически обслужващ персонал и инженери по технологични процеси. Предназначен за използване на работното място, той води читателя стъпка по стъпка през въпроси, свързани с материалите, машините, обработката и отстраняването на неизправности. Това преработено и разширено трето издание вече обхваща и тълкуване на данните от процеса на екструдиране, анализ на образуването на пустоти при свиване, промяна на размерите при колебания на температурата на стопилката, ефективно екструдиране, технология на екструдери с жлебовидни цилиндри и др. Съдържание: - Как работи екструдерът - Как да управляваме екструдера - Как да отстраняваме проблеми с екструдирането - Нови разработки в екструдирането и методи за повишаване на ефективността.
9781569906989
Всички цени са с включено ДДС
Разгледай нашите обучения, с които ще придобиеш инженерните умения, необходими за всяка модерна индустриална компания.