Основи на пневматиката и електропневматиката

Запиши се

:

Минало събитие
Начало на обучението
03.05.2024
Край на обучението
07.06.2024
Продължителност
40 Учебни Часа

Обучението "Основи на пневматиката и електропневматиката" е създадено с цел да предостави на инженерно-технически кадри по автоматизацията необходимите практически умения и знания. Участниците в курса ще се запознаят с елементите и устройствата на пневматичните и електропневматичните системи, както и с изграждането и внедряването им в производствени процеси. Освен това, обучението включва и теми като структура и предаване на сигналите в тези системи, както и правила за изграждане на схеми и изисквания за безопасност. Практическите упражнения предоставят възможност за прилагане на придобитите знания с помощта на специализиран софтуер и реални промишлени елементи. Обучението е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали в областта на автоматизацията и инженерството.

Запиши се

Програма

ТВОИТЕ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Професионална реализация след курса

Монтажници и техници

Монтажници и техници за инсталиране и поддръжка на пневматични и електропневматични системи в индустриални среди

Инженери по автоматизация

Инженери по автоматизация, специализирани в проектирането и интегрирането на пневматични и електропневматични системи в производствени и технологични процеси.

Екипи на поддръжка на промишлените предприятия

Ръководители на екипи за монтаж и поддръжка на промишлени системи

Ръководители на екипи за монтаж и поддръжка на промишлени системи, базирани на пневматика и електропневматика.

Сертификат

След края на обучението получаваш сертификат, ако имаш необходимите за това присъствия по време на обучението и се справиш с поставените практически задачи. Сертификатът ще има стойност в света на бизнеса и пред твоя настоящ или бъдещ работодател, тъй като ще свидетелства за знанията и уменията, придобити по време на обучението.

Сертификат

Често задавани въпроси

Цена на обучението

Цена

1452 лв.

Цена с ДДС

Избери план
Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Даваме ти 100% гаранция за нашите обучения

Ние сме убедени, че нашите курсове ще ти дадат съвременни знания и полезни практически умения, които ще ти позволяват да бъдеш уважаван и търсен специалист. Но, ако прецениш, че някое от нашите обучения не отговори на твоите очаквания, ние ще възстановим напълно платената от теб такса.

Основи на пневматиката и електропневматиката

Запиши се

:

Минало събитие