3DEXPERIENCE ЗА СТАРТИРАЩИ КОМПАНИИ С УЧАСТИЕТО НА DRONAMICS В ПАРТНЬОРСТВО С BESCO

  • Начало
  • Семинари
  • 3DEXPERIENCE ЗА СТАРТИРАЩИ КОМПАНИИ С УЧАСТИЕТО НА DRONAMICS В ПАРТНЬОРСТВО С BESCO

Минало събитие
Начало на семинара
18.02.2021 13:00
Край на семинара
18.02.2021 14:00
Продължителност
1 Час

Ще си говорим за предизвикателствата и възможностите, които стоят пред стартиращите компании днес с инициативата на Хайкад Инфотех и Dassault Systemés , а специалните ни гости от DRONAMICS ще ни разкажат малко повече за техния опит с колаборативната инженерна платформа за 3D проектиране, симулация и цялостно управление на проектната информация – 3DEXPEIRENCE. Тя позволява бързо проектиране на всякакъв вид технически продукти при пълно спазване на необходимите стандарти.
Ще ви срещнем със:

• Свилен Рангелов, съосновател и изпълнителен директор на DRONAMICS – компания, разработваща нов вид безпилотни самолети за пренос на товари, която използва CATIA и 3DEXPERIENCE както в развойната си дейност, така и в производството.
• Анна Иванова, ръководител дизайнерския екип в DRONAMICS
• Специалисти-интегратори на IT системи за производствени компании от Хайкад Инфотех

Започваме в 13 часа на 18.02.2021
Регистрирайте се

DRONAMICS е компания, основана през 2014-а година от братята Свилен и Константин Рангелови и е водеща фирма в сферата на безпилотните карго самолети в глобален мащаб. Мисията на компанията е да подобри свързаността между по-ниско населените региони и логистиката, като предостави възможността пратки да бъдат доставяни по въздух на много по-достъпни цени, като самолетите на DRONAMICS пренасят товари до 350 кг на разстояния до 2,500 км.

Българската стартъп асоциация (BESCO) е неправителствена организация, която свързва стартъпи, инвеститори, правителство, институции и други заинтересовани страни, свързани с иновациите. BESCO обединява хора с желание да работят за обща кауза, да създават добавена стойност за цялото общество.

Хайкад Инфотех е една от водещите компании за инженеринг и бизнес консултиране в сферата на CAD/CAE и PLM системите за индустрията.

Dassault Systémes е софтуерен концерн за инженерни IT решения с повече от 20 000 служители в целия свят. Решенията на компанията – CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA и 3DEXPERIENCE са предпочетени от компании лидери като Volkswagen Group, Tesla, Boeing, SpaceX, Husqvarna и др.

Като официален представител за България на софтуерния концерн Dassault Systemés, Хайкад Инфотех внедрява, вече повече от десет години, решенията на Dassault Systemés в български индустриални компании, учебни заведения и научни центрове. Като през 2021 Хайкад Инфотех и Dassault Systemés подкрепят стартиращите български компании, като им предоставят достъп до инженерната бизнес платформа 3DEXPEIRENCE на изключително преференциални условия.

Включете се в безплатния ни уебинар на тема „3DEXPERIENCE за стартиращи компании“ и научете повече за възможностите, които ви предоставяме.

Започваме в 13 часа на 18.02.2021

3DEXPERIENCE ЗА СТАРТИРАЩИ КОМПАНИИ С УЧАСТИЕТО НА DRONAMICS В ПАРТНЬОРСТВО С BESCO

Минало събитие