Стажантска програма на фирма Sisecam

КОИ СМЕ НИЕ
Şişecam е една от най-големите фирми в Турция и глобален производител в бизнес направления като плоско стъкло, стъкларски изделия, стъклен амбалаж и стъклени влакна, а също така в областта на сода и натриеви химикали.  Като компания от международен мащаб с над 85 години опит, 22000 служителя, производствена дейност в 14 държави на четири континента и продажби в над 150 страни, Şişecam продължава пътя си към целта да се превърне в един от трите водещи световни производители в своите основни бизнес направления.

Групата, която има общо 42 производствени мощности, реализира първата си инвестиция в България през 1997 година в рамките на химическата промишленост. Компанията прави първата стъпка за новите си инвестиции в България през 2004 година, като започва изграждане на заводи за производство на плоско стъкло, обработени стъкла, автомобилни стъкла и домакинско остъкло. 

НАШАТА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА

През месец Януари започна периода за кандидатстване за дългосрочната стажантска програма за млади таланти „Заедно",  по време на която ще имате възможност да се вдъхновите от опита на експерти в техническите и административните звена в заводите,в лабораториите за научноизследователска и развойна дейност, да получите добра подготовка и при успешно приключване на стажантската програма ще имате възможност да започнете трудовата си кариера в Шишеджам.

ТЪРСИМ ТАЛАНТИ ЗА НАШИЯ ЕКИП

Ако сте учащи в трети или четвърти курс, магистри или докторанти във Висше учебно заведение, скоро дипломирали се,  може да се свържете с нас на e-mail: dnonkov@sisecam.com или да кандидатствате по стажантските програми на www.jobs.bg