Стажантска програма на Hanon Systems

КОИ СМЕ НИЕ

Основната част от дейността на Ханон в завод Пловдив е производството на хидравлични и вакуумни помпи и на компоненти за автомобилни трансмисии. С придобиването от Ханон Ситемс завод Пловдив продължава по пътя на мащабно разширяване и непрекъснато подобрение. Ханон Пловдив се утвърждава като световен лидер в технологиите за контрол на моторни масла, охладителни и вакуумни системи и свързаните с тях интегрирани модули, включително модули за предния капак на двигателя и системи за масов баланс.

Ханон Системс си партнира с водещите автомобилни производители, за да разширява границите на технологиите, подкрепяйки иновативното мислене с производствени и инженерни процеси от световна класа.

НАШАТА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА

От началото на 2022 година започна периода за кандидатстване за стажантска програма, по време на която ще имате възможност за работа и развитие в динамична мултинационална компания, въвела и използваща най-модерните достижения и стандарти за управление и производство.

ТЪРСИМ ТАЛАНТИ ЗА НАШИЯ ЕКИП

Ако сте учащи в трети или четвърти курс, магистри или докторанти във Висше учебно заведение, инженерна специалност или скоро дипломирали се,  може да се свържете с Ханон Системс  на e-mail: sstefan8@hanonsystems.com или да кандидатствате по стажантските програми на www.jobs.bg